Idag lagade vi fläskfilé fylld med fetaost, vitlök och soltorkade tomater. Till detta åt vi en god sallad, potatisgratäng och en sås gjort på trattkantareller. Oj vad gott det blev. Jag tycker verkligen om att laga mat, den som är lite “finare” om ni förstår? Att steka korv och koka makaroner är inte alls min grej. Jag tycker absolut att det är gott men när detta är på menyn då är det Emil som står vid spisen. Nä, jag vill skapa själv och laga mat med lite mer “utmaning”. Det inspirerar mig

Mosa 150g fetaost med en gaffel, hacka 5 st soltorkade tomater och blanda ned. Pressa tillsist ned 1 vitlöksklyfta. Ta en fläskfilé och dela den i mitten på längden(skär inte itu hela, du ska kunna vika ut den). Banka ut den så gott det går, salta och peppra köttet och bred över fetaostblandningen. Rulla ihop filén och paketera in den i aluminiumfolie. Lägg den i kokande vatten i cirka 25 min. Stek den tillsist så den blir fint gyllenbryn.

Servera med en krämig potatisgratäng. För att få den krämig så kan du koka potatisen lite innan och så kan du byta ut lite av grädden mot cremefraiche. Mums