Kommer ni ihåg att jag visade fina matbord som jag bara älskade? Jag blev helt såld så jag satt flera kväller i rad och sökte och sökte på internet efter något som skulle kunna passa bra i vårt kök. Efter ett antal kvällar så blev jag bara mer och mer less, jag hittade inga bord med bra mått. Vårt kök är litet och behöver ett bord som är mindre brett än vad det normala är. De flesta bord ligger på 90 cm breda eller större och jag mätte att vi inte kunde ha en skiva som var bredare än 80 cm. Efter många om och men så började jag skissa på ett eget bord, NERVÖST!!!! Jag har aldrig gjord något liknande och har aldrig sett mig som händig. Bara att åka till brädgården var jobbit. Tänk en ung och okunnig tjej som kommer till en plats där bara händiga män jobbar, man kan säga att jag inte kände mig så bekväm=P. Efter mycket nervositet, tänkande, svett och panik så är nu bordet färdigt och både jag och Emil är mycket nöjda över resultatet ;).

This slideshow requires JavaScript.