Idag har det varit en fantastisk dag och än är den inte slut =). Dagen började med en härlig frukost bestående av regnbågslax, pocherade ägg, sallad och Brämhults juice. Det var väldigt gott men lite jobbigt att äta, det var många och små ben i. Efter denna härliga frukost tog vi en PW i den strålande solen. Det går inte att sitta inne när solen skiner, det är plusgrader och vattnet droppar. Vårkänslorna spirar i luften och detta gör mig så glad.

DSC_0054

När vi kom hem från vår PW satte jag mig direkt i bilen och åkte till gymmet för ett pass tillägnat min överkropp. Det var så skönt idag jag var helt själv i början så jag kunde verkligen känna mig fri att testa olika saker och se hur löjlig ut som helst. När jag kom hem var det dags att förtära lite mat och då gjorde jag ett litet lätt påskbord dagen till ära, MUMS.

DSC_0075

Ja som ni säkert förstår så har min dag varit underbar och jag är säker på att den kommer bjuda på mer härliga stunder. Hur har ni haft det idag, hur har ni firat påsk?