Nu har jag och Emil varit hemma hos föräldrarna i nästan 3 veckor. När vi åkte upp mot Piteå igen tog vi en väg som vi aldrig tagit förut. Detta för att vi ville ha lite tid bara han och jag=). Vårt första stopp var hos farmor och farfar. Det var riktigt roligt att träffa dem och de blev så glada att vi kom dit, vi är inte där så ofta. Efter en kort visit hos de äldre begav vi oss mot vårt nästa mål, Strömsund. I Strösund bodde vi i en enkel stuga alldeles vid vattnet. Vi köpte kvällsmat och frukost och njöt av varandras sällskap=). På morgonen efter åkte vi mot vårt huvudmål, Fatmomakke och marsfjället. Det var verkligen fantastiska två dagar i Fatmomakke. Efter en kväll och en hel dag hade vi vandrat sammanlagt 4 mil. Det gjorde ont i mina muskler de två nästkommande dagarna men det var det klart värt. Min första vandring på fjället tillsammans men min underbara man<3

This slideshow requires JavaScript.