Denna dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Igår planerade jag att jag skulle ut och plocka blåbär, ut på grisberget och jogga samt att laga god mat. Istället för detta har jag legat framför tv:n i princip hela dagen och haft ont i huvudet och mått illa. Jag ska inte klaga för jag har mått förvånansvärt bra under första delen av graviditeten. Jag tycker dock inte om att må illa och inte klara av att äta mer än flingor. Jag är dock tacksam för mina flingor, när jag mår illa är de min räddning;). Förutom flingor så lyckades jag vid klockan sex klämma i mig lite soppa. Just nu är inte soppa min grej, det är en utav några saker som jag har svårt för nu under graviditeten=). Efter att jag fick i mig lite riktig mat så mådde jag bara bättre och bättre så jag har i kväll lyckats träna styrka och så har jag och min älskade Emil vart ute och gått=). En stor del av dagen var jobbig men när jag tänker efter så genomlider jag dessa stunder med glädje med tanke på vad som skapas inuti mig=)

morotssoppaJust nu är detta dem värsta maträtt jag kan komma att tänka på, morotssoppa med räkor=P