Idag har jag gått 16 hela veckor av min graviditet. Det är så spännande för varje vecka som går för då kommer jag och Emil närmare födseln då vi får träffa vår skatt. Jag längtar men jag vill inte heller att tiden ska gå för fort för jag njuter så av allt nytt som graviditeten innebär. I veckan så har jag för första gången känt barnet röra sig i magen. Mamma sa att det kan vara svårt att avgöra om det är barnet men jag tror att det är barnet jag känner=). Det känns nämligen rörelser precis där livmodern är placerad.

Jag har inte växt så mycket än. Jag ser större ut än innan, speciellt på kvällen men detta beror på att tarmarna svullnar och arbetar långsammare. Detta innebär att jag blir svullen vilket inte är bebismagen som jag hoppas växer till sig snart:). Åh det är så spännande, jag ser verkligen fram emot den tid som väntar<3. Nu ska ni få se min inte så stora mage=).

Vecka 16