För 2 veckor sedan var min kära familj här och hälsade på. Det var tok mysigt och nu vill jag inget mer än att de ska komma tillbaka snart igen. De betyder så otroligt mycket för mig, de känner mig allra bäst. Genom livet har de skrattat med mig i min glädje men de har också stöttat mig när det varit svårt. Mina föräldrar är verkligen förebilder för mig inför den kommande barnuppfostran men också min syster som så många gånger tog hand om mig i skolan när jag grät och bara ville till mamma och pappa. Från att ha varit ett barn som blir omhändertagen av sina föräldrar så ska nu jag bli förälder som ska ta hand om det barnet som jag en gång var. Det känns nervöst men samtidigt är jag inte orolig eftersom det finns så många som stöttar oss och hjälper oss när vi behöver. Jag längtar efter att få kliva in i den nya rollen som mamma. Tänk vilket mirakel jag får vara med om<3

This slideshow requires JavaScript.

Min härliga familj och Bea-hunden så klart<3