Denna vecka har jag inte lyckats träna så mycket. Jag har jobbat så sjukt mycket och valt att lägga min lediga tid till att ta igen mig. Jag märker hur viktigt det är att få tillräckligt med sömn, inte bara på natten utan också under dagen. Om jag blir för trött kommer jobbet kännas tufft och jag vill njuta av att arbeta=).

Idag lyckades jag i alla fall ta mig ut på grisberget och springa en sväng. Det blir inte så långa sträckor nu och snart måste jag byta ut löpning mot annan motion. Jag känner att jag har mer energi nu när jag springer men däremot så blir jag toa-nödig redan vid det första steg jag tar=P. Nu tar livmodern mycket mer plats vilket innebär att urinblåsan får mindre utrymme. Att kroppen guppar när man springer gör det inte bättre heller. Just nu är det alltså urinblåsan som gör att jag inte kan springa så långt men jag är glad att jag ens kan vara ute och röra på mig. När jag blir större satsar jag på vattengympa, crosstrainer, lätt styrketräning och mammaklasser=). Detta för att det ska bli så lite påfrestningar som möjligt på kroppen=).

IMG_20130502_220947_PerfectlyClear_0001