Nu har vi passerat linjen för första hälften av graviditeten. Tänk att vi redan är halvvägs! Igår var jag på MVC och träffade barnmorskan. Jag vägde mig och tog prover och allt såg fint ut. Järnvärdet och sockervärdet var bra och likaså var blodtrycket. Vikten är inget att tala om, jag har gått upp 6hg på 20 veckor. Jag behöver alltså inte vara orolig att jag går upp onödiga kilon, jag får snarare trycka i mig lite extra för det är bra att ha lite att ta på när amningen kommer igång=). Enligt barnmorskan så var inte heller magen så stor, vilket jag tycker är skönt. Eftersom jag är så kort i rocken så vore det bättre om magen inte blir så stor, annars lär det bli väldigt tungt för min rygg=). Vi får väl se vart allt slutar, jag kan inte göra så mycket med utvecklingen av kroppen. Här har jag ingen makt alls;).

Närbild gravid vecka 19

Magen har vuxit ganska mycket sedan förra gången ni fick se. Den ser gigantisk ut för mig men tydligen så är den liten och gullig;)