Jag tror minsann att jag gått och blivit lite skotokig nu under graviditeten. Jag har sett så fina Primeboots som är så fina, det dumma är att de inte riktigt ligger inom ramen för hur mycket ett par skor får kosta. Jag är dock ute på nätet och söker om jag kan hitta reor eller någon outlet som säljer dessa fina skor. Jag har hittat två olika outlets som säljer dessa skor till ett bra pris men kruxet är att det är lång väg att åka för att komma dit. Det ena ligger i Lund och det andra i Kristianstad så det blir lite svårt att ta sig dit men om någon är där i krokarna och känner för att hjälpa så är det fritt fram;). Det är inte så att du har ett tips att ge vart man kan köpa dem billigare?

Nä nu ska jag vila lite har nyss varit på gymmet och tränat på crosstrainern. För er gravida kan jag säga att detta är ett väldigt bra redskap att använda. Ta nu hand om er så hörs vi snart igen=).

Primeboots

 Primeboots engineer high-14 (you can buy them in black and brown)