I natt vakande jag och hade så ont i magen. Det var så att jag nästan inte kund resa mig upp. Direkt blev jag orolig att det var något fel, jag hade nämligen känt av under dagen att det spände nere i buken. Det kändes nästan som mensvärk. Jag tog mig i alla fall upp ur sängen in på toaletten. Oavsett vad jag har för ont i magen så är det skönt att ha just toaletten till hands=). Efter ett tag insåg jag att det bara luft i magen som krånglade men det var verkligen obehagligt. Det kändes som ett stadigt tryck nedåt. Antar att luft i magen kan kännas mer än vad det är eftersom det finns så mycket mindre plats i min kropp nu. Obehagligt var det men nu vet jag ju vad det handlar om nästa gång;).

Nu ska jag snart till frisören. Kan ni gissa vilken frisyr jag ska satsa på?

This slideshow requires JavaScript.

Jo ett antal frisyrer har jag allt haft;)