Idag har vi varit och firat en mycket speciell liten kille. Lille Elis fyllde idag ett år och det firades med glädje. Mamma Johanna och pappa Fredrik var så stolta över lill-killen som satt i allas blickfång. Hade jag varit Elis så hade jag känt mig som en stjärna med en massa paparazzis runtomkring. Han kommer med andra ord, med all säkerhet, sova mycket gott i natt;).

Det är så magiskt att få varit med om Elis första år här i världen, det är en speciell känsla. Tänk när vi får följa vårt eget barns resa. Det måste vara en obeskrivlig känsla man får uppleva som förälder när man får se sitt barn göra nya framsteg och upptäcka världen<3

DSC_0235

När vi kom hem från kalaset hade vi lite tvätt som väntade på att få vikas. Det var inte fullt lika roligt som att gå på kalas men det behövde göras och det är skönt nu efteråt när det är gjort=).

Tvättdag 24:8