Idag på morgonen hade jag en liten fotosession när jag var ute på promenad i det strålande höstvädret. Det är så roligt att fota och leka med kameran men det är också galet svårt. Det behövs en hel del övning och tråkigt nog så har jag inte alltid så mycket tid till att gå ut och fota. Visserligen kan jag öva hemma i lägenheten men det blir så tråkigt ljus. Det är mycket roligare att gå ut i naturen. När jag var ute så försökte jag mig på att fota så att solen reflekteras i linsen så att det bildas små ljuspunkter. Vet inte om det är en bra förklaring på vad som händer men det funkar för mig;). Det är svårt och det gick inte så jätte så jag gav upp och fotade bara för att det är roligt. Jag har bestämt att jag ska lära mig detta så det är bara till att öva. Jag måste bara ha lite mer tålamod;).