Jag är så glad över min lilla familj som just nu består av min älskade make och lilla Maja. Men jag måste säga att jag ser fram emot dagen då vår lilla trio utökar och blir en kvartett. På ett sätt är vi ju redan fyra men jag längtar tills knytet i magen anländer till världen utanför=). Den senaste tiden har jag börjat känna så starka känslor för vår lilla ängel. I början var det så svårt att förstå att jag faktiskt var gravid så när barnmorskan sa att “en mor älskar sitt barn över allt annat” så blev jag stressad eftersom jag inte just då hade de känslorna. Nu känner jag mig istället helt överväldigad av alla känslor som jag har för barnet. Mina mammakänslor spirar och blir allt starkare för varje dag. Helt plötsligt kommer jag på mig själv att stryka mig över magen. Jag älskar det<3

Promenad med familj