Detta inlägg tillägnar jag min kära mor som lägger ned del av sin lediga tid till att sticka och sy till vårt älskade barn. Jag är så tacksam och stolt över dig kära mamma. Ibland kanske jag verkar otacksam men så är inte fallet, allt du gör för oss och vår ängel betyder så mycket. Jag önskar att jag oftare kunde visa och berätta för dig hur mycket du och allt du gör betyder för oss. Som tur är så kommer ni mina underbara föräldrar flytta och bo avsevärt mycket närmre oss och ert barnbarn. Då kommer vi kunna träffas oftare och då ska jag verkligen visa hur mycket du och pappa betyder för mig. Under tre veckor kommer vi bo hos er i November och då ska vi hjälpa er att packa upp flyttlådorna, vi ska spela musik tillsammans, sy tillsamman och hitta på många andra roliga saker. Jag ser fram emot att få bo hos er så länge, det var verkligen längesen. Då får jag vara enbart en dotter innan jag själv kliver in rollen som mamma. Ojoj, nu känner jag att tårarna tränger sig på. Jag älskar er mamma och pappa<3