Idag har jag varit på ett efterlängtat besök på MVC. Det var 5 veckor sedan jag var där senast och som jag set fram emot det. Varje besök är som en julklapp. Det är alltid lika spännande och roligt att få veta hur barnet växer och hur min kropp förändras för att kunna bära på mitt och Emils mirakel. Det kan också vara ganska nervöst eftersom man inte vet om allt ser bra ut. Jag kan då meddela att efter dagens besök så gick jag återigen hem från Cederkliniken med ett leende på läpparna. Allt ser jätte bra ut och jag följer kurvan perfekt. Vikten är precis som den ska, livmodern har växt och är så stor som den ska vara och mitt blodtryck var perfekt. Efter dessa besked så kan man inte göra annat än att le<3. Om fyra veckor ska jag till MVC igen och på samma dag så börjar föräldrautbildningen. Oj vad spännande att få lära sig mer och att få träffa andra gravida=). Jag ser verkligen fram emot den 14 oktober<3

Nu ska jag fira dagens positiva nyheter med att krypa ned under filten och dricka en varm kopp te och smaska på en härlig knäckemacka med mitt favorit pålägg<3

barnmorskefika