Vilket underbart höstväder vi har. När jag vaknade idag vid klockan sju sipprade solen återigen in genom persiennerna. Det är så fantastiskt att det fortfarande är soligt och varmt. Efter frukosten kunde jag inget annat än att ge mig ut på en promenad längst vattnet med lilla tuffsan. Solen reflekterades i vattnet, jag möttes av vackra leenden och ett gäng med äldre kvinnor och deras fina hundar. Jag brukar möta dessa goingar när jag är ute på morgon promenad och eftersom jag såg vilka det var så bestämde jag mig för att koppla lös Maja och öva lydnad. Hon var så duktig idag och lyssnade på mig när jag ville att hon skulle gå bredvid mig. Hon med mig ändå fram till de andra hundarna. Då satte hon sig ned på rumpan för att slippa en massa luktandes från karlarna. Ja hon är inte så intresserad av det där med kärlek hon vill helst bara leka. Summan av kardemumman, eller rättare sagt promenaden, är att den var helt fantastisk på alla sätt och vis=).

Maja i gräset