Nu har jag verkligen blivit fast. Det är så roligt att fota och fixa till korten. Jag har tyvärr inte haft ett så bra redigeringsprogram så häromdagen gick jag förbi min underbara väninna Cecilia som då tipsade mig om just Adobe photoshop lightroom. Hon använder det själv och är super nöjd över resultaten som detta program ger. Jag är verkligen inte så duktig på fotografering som Cecilia men det kan ändå vara kul att ha en bra program fastän man är lite B ;). Hursomhelst så hittade jag programmet så jag får testa det i 30 dagar för att se hur det känns. Det är väldigt skönt eftersom det ändå kostar en slant.

Nu har jag suttit några gånger med lightroom och testat mig fram. Måste säga att det är sjukt. Det tog tillexempel hur många timmar som helst att hitta hur man sparar ned det man redigerat till en mapp på datorn=P. Jag vet inte heller vad allt betyder men jag antar att man lär sig det också. Jag får fråga min fotolärare, Cecilia, om hjälp ;). Fastän att det är svårt så är det värt arbetet för programmet är verkligen jätte, jätte bra. Det har verkligen precision. Nu ska ni få se första redigeringen jag gjorde samma dag som jag fick programmet=).

Svårt, svårt, svårt men bättre ska det bli=D.