Jag är bara tvungen att göra en uppföljare på upplägget då jag visade det mamma stickat till vårt lilla barn. När jag var hemma i sommar hade jag med mig ett påslakan som jag hade när jag var yngre. Tyget är så fint och sött plus att det inte använts så mycket så det är fortfarande användarvänligt. Jag ville dock att mamma skulle sy om det lite så att det blev mindre och med några fler finesser. Resultatet blev så bra så nu ska mamma sy några fler bäddset till spjälsängen=).

Nu kommer jag skriva något som kommer göra mor min glad. Jag tror nog att jag ska börja sy lite själv också. Då kan man verkligen få babykläder, kuddar, gardiner ja vad man än syr till något man verkligen tycker om. Det svåra är att få tag i ett tyg som man tycker om, här i Piteå är inte utbudet så stort om man säger så. Ska någon dag framöver ut och kika i de butiker som finns och om jag inte hittar något här i stan så får jag åka till Luleå på en lite tripp=).