Vet ni vad jag fick idag. Jag fick ett sms där det står att jag har ett paket från små ting att hämta ut nere på byn. Fastän jag vet vad det är så pirrar det i hela kroppen, jag känner mig som ett litet barn på julafton. Jag längtar så tills jag sitter på golvet här i lägenheten, öppnar kartongen och får se hur sakerna jag beställt ser ut på riktigt. Jag kommer antagligen tycka att de är ännu finare live än när jag såg dem på dataskärmen.

Jag hade tänkt att jag skulle gått en promenad med Maja ner till stan för att hämta hem paketet men nu är jag inte så säker på om jag ska ta mina apostlahästar eller om det får bli bilen istället. Det regnar fortfarande ute så just nu känner jag mig inte så sugen. Just nu vill jag bara hämta ut mitt paket, städa ur lägenheten och sedan sätta mig och njuta av att vara inomhus i värmen med min underbara familj=).

Regnig dag i September (1 av 1)