Idag åkte jag, Trisha och Cecilia till stan. Huvudmålet var att lyssna på Michaela Stridbeck och det grymma bandet. Dom var verkligen jätte duktiga och varje minut var en minut av njutning. Innan konserten hann vi med lite annat smått och gott. Vi gick i några affärer för att få köpt en present och lite tyg. Presenten skulle Trisha handla och jag var ute efter tyg till babynestet som jag skrev om förut. Tyget jag hittade är så fint, alla tre var rörande överens när vi stod i butiken och kollade på de alternativ som fanns. När jag skulle betala i kassan fick jag frågan av expediten varifrån jag kommer och jag svarade självklart då, “jag kommer från Vänersborg”. Till allas vår chock så säger expediten, “men det gör ju jag också”. Vilket sammanträffande att vi båda flyttat 120 mil från Vänersborg till lilla Piteå. Känns inte som det händer så ofta, om det inte har med musik att göra=P.

Nu ska ni få se det fina tyget. Tyvärr kan jag inte sätta mig vid symaskinen än för jag har inte fått köpt allt. Först måste jag komma på hur jag vill att resten av babynestet ska se ut=).

Till Babynestet