Vilken fin dag det varit idag. Klockan åtta steg vi upp och åt en god frukost och gjorde oss i ordning för att åka till Hortlax vid klockan tio. När klockan slog 10 satte vi kurs mot EFS församlingen där vi skulle spela och sjunga på en gudstjänst. Det var så trevligt och församlingen tog emot oss med en öppen famn, vi kände oss verkligen välkomnade. När vi spelade kändes det ibland ganska spännande. Det blev lite fel här och där men när jag och Emil spelar tillsammans så löser det sig alltid eftersom vi känner varandra så väl:). Det finns inget bättre än att spela med mannen min. Efter kyrkbesöket blev vi bjudna till våra vänner. Där fick vi god mat och en gemenskap som heter duga=D. När vi kom hem var vi ganska trötta så då blev det till att ta det lugnt. Nu ska vi snart gå och sova så vi är utvilade inför morgondagen=).

Vilodag