Ja ibland kan jag faktiskt önska att jag vore ett djur, eller ja, att jag kunde ha det som ett djur. Idag hittade jag Maja gosandes i vår säng rätt på kudden. Jag saknar det där avslappnade som hon har som gör att hon i ena stunden kan sova för att en minut efter leka med en leksak.  Just nu är jag ganska sugen på det där att inte ha några måsten mer än det där nödvändiga som också djur har=). Ni kanske förstår att det är skolan som får mig att känna på detta sätt, jag känner inte något sug i år som jag brukar göra. Detta tror jag beror på det underbara livet i min mage. Mitt fokus har lixom flyttats till något viktigare här livet=). Det jag känner allra mest för nu är att gå runt och strosa här hemma och fixa lite här och sedan lite där för att senare umgås med vänner. Jag vill helt enkelt, för ett tag, bara vara och göra det jag har lust för=).

Maja latisen