Kommer ni ihåg att jag skrev om paketet jag skulle hämta. Sagt och gjort men när jag kom hem var jag inte riktigt nöjd med allt jag beställde så nu har jag bestämt mig för att skicka tillbaka en av sakerna, få tillbaka pengarna och beställa nytt=). Lite tråkigt att skicka tillbaka saker, då måste man vänta en gång till tills man får se sina saker. Men, men det är bara att se det från den positiva sidan. Jag får ju öppna ett paket till;).

Skicka tillbaka paket

Nu ska jag snart kila till skolan för en lektion i hur man skriver loggbok. Vi ska planera och genomföra ett projekt då detta är ett viktigt moment för att senare kunna utvärdera det vi gjort. Efter lektionen blir det hemma-arbete. Vi har inte så många lektioner men vi har mycket eget arbete vilket innebär mycket ansvar. Roligt men ibland lite jobbigt=)