Igår hade jag en sådan dålig dag. Jag hade smärtor i buken och fick sammandragningar varje gång jag ansträngde mig och när jag gick på toaletten. Det låter värre än vad det är men det är jobbigt när kroppen hittar på saker som har med området runt barnet att göra, jag blir så orolig att något är fel. Varje liten smärta i magen förstoras jätte mycket men samtidigt är det bättre att bli orolig än att bara tänka “äh det är nog inget”. Hellre vara för försiktig än tvärtom i detta läge=). Eftersom jag inte mådde bra igår så fick Emil göra det mesta som behövde göras. Han var ute med Maja, han handlade och ordnade middag. Åh vad jag uppskattar allt han gjorde igår. Jag låg mest till sängs eftersom det gjorde så ont när jag rörde mig. Tänk vilken underbar man jag har<3

Idag känns det bättre med magen men jag har beslutat att vara stillasittandes och arbeta med skolan hemifrån=). Så just nu sitter jag och lyssnar på musik och förbereder min sånglektion. Mysigt att få vara här hemma och arbeta, då blir allt så enkelt.

Emil och Elle