Nu har jag fått det bekräftat. Anledningen till alla sammandragningar och buksmärtor beror antagligen på att jag har UVI (urinvägsinfektion). Jag ringde till barnmorskan på morgonen och fick tid till halv tre. Där fick jag ge ett urinprov och det visade tecken på en infektion. Hur jag mått är också symptom på att det är en urinvägsinfektion men det går inte att säga säkert förens ett labb har kollat på det. Jag är så glad att jag tog tag och ringde cederkliniken, jag var så nära att strunta i det. Anledningen till att jag är glad beror på att det kan vara farligt för fostret och att man föder för tidigt. Detta är inget som lilla familjen Henrikson vill vara med om så nu blir det till att knapra medicin och sitta stilla i soffan för att motverka alla biverkningar en UVI kan ge.

Sedan jag kom hem har jag suttit och kollat runt på Manuelas blogg passionforbaking. Jag har tänkt ha en mysig liten babyshower och sitter och blir inspirerad av Manuelas bakverk. Kanske lite tidigt att börja med detta men jag tycker att det är så roligt. Gå in på hennes sida och låt dig inspireras<3

manuelaDetta är hennes Luxury Lemon Cupcake