Igår när jag gick till apoteket för att handla medicin så kunde jag inte låta bli att gå in en snabbis på “Madam filurs lilla krypin”. Det är en sådan mysig butik med många fina attiraljer att bona hemmet med. Just nu är jag inne på Jultemat. Jag kan dock inte påstå att affärerna har börjat ställa fram sina julsaker men jag hittade ändå två saker som passar perfekt till jul=). Jag gardiner till köket och ett fint kuddfodral. När jag frågade efter priset på gardinen så sa butiksbiträdet att det kostar si och såhär mycket men du kan få det för halva priset för på torsdag har vi tjejkväll. Jag blev helt varm i hjärtat när jag fick höra dessa ord. Inte för att det blev lindrigare för plånboken utan för att det var en sådan vacker gest. Så nu har jag alltså ett ny julgardin och ett nytt fint kuddfodral=).