Denna höst är verkligen den bästa som vi haft på länge. Solen skinner, det är förhållandevis varmt och vi väntar vårt första barn. Nu har jag suttit inne i nästan en hel vecka på grund av alla sammandragningar. Så fort jag rört på mig så har hela magen dragit ihop sig och blivit hård som en sten. Nu mår jag mycket bättre och jag unnade mig faktiskt en härlig morgonpromenad med Maja i det fina vädret. Jag passade på att ta med mig kameran för att öva på min fotografering lite och som det brukar vara så fick naturen och Maja ställa upp som modeller. Oj, nu har jag minsann någon som dansar i magen på mig ;). Skönt är det, då vet jag att allt är som de ska vara. Var var jag nudå? Jo just! Mina modeller, Maja och naturen, är tacksamt att ta kort på. De rör sig inte så mycket. Maja kanske är lite tjurig ibland men oftast så sitter hon fint framför mig och kollar på något spännande samtidigt som jag tar kort=)

Nu ska jag öva lite sång, som för övrigt går skit dåligt nu när jag är gravid. Röstmässigt så känner jag mig som en helt annan person=/, men det är det värt med tanke på vad som väntar=). Rösten kommer återhämta sig finfint efter graviditeten=).

Promenad 9-10_

Promenad 9 -10_