Ja det har jag då lärt mig idag både vad gäller sång, fotografering och redigering. Jag har verkligen gjort så mycket roligt idag. Dagen började med en morgonpromenad med kameran i högsta hugg. Jag fick en del fina bilder som jag tänkte visa er senare i inlägget. Jag har också fått öva sång med min gravidröst. Först så kändes det inte alls bra men när jag började sjunga en sång som jag verkligen älskar och som, hör och häpnar, passar mitt omfång nu under graviditeten. I detta fall handlade det inte bara om att lära sig en låt för att kunna sjunga den. Det handlade också om att ta tillvara på gunget och göra så det svänger. Detta är viktigt också för sångare inte bara instrumentalister.

På eftermiddagen har jag suttit och redigerat lite bilder. Det är fortfarande grymt svårt men jag ser och känner att jag lärt mig lite=). Jag har dock inte alltid tålamod att sitta en längre stund vilket bara är bra. Det är bättre att ta en paus för att sedan återkomma och se arbetet man gjort med andra ögon=).