För varje vecka som går så blir det mer och mer verkligt att jag och min underbara man ska bli föräldrar. Vi älskar redan vårt barn oändligt mycket och när jag tänker tanken “tänk om det händer något” så blir jag helt knäckt. Det är så stort, så magiskt och fantastisk på alla sätt och vis. Tänk bara att kombinationen Emil och Eleonor fungerade, det är inte något som är självklart. Jag är så tacksam, jag blir alldeles varm inombords.

I måndags träffade vi andra föräldrar som också de väntar sitt första barn. Vi träffades på föräldrautbildningen som denna gång handlade om amning och första tiden med barnet. Jag måste säga att jag blev lite snurrig av allt som sades som man ska hålla reda på men när barnmorskan sedan sa att man ska ta det som sägs med en nypa salt så blev jag lugnare. Alla barn är trots allt olika och det handlar om att lära känna sin egen skatt och ta reda på just dennes behov. Timmarna på Cederkliniken var mycket givande. Jag och Emil fick göra något tillsammans som handlar om vårt framtida liv och vi fick också träffa andra i samma sits som oss.

wpid-DSC_0315.jpg