Nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar än till påska.
Nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar än till påska.

Lite tidigt kanske men på morgonen idag fick jag en väldans julkänsla;). När jag första tittade ut genom fönstret med nyvakna ögon så såg jag att det låg snö på marken. Jag blev så lycklig och kände att idag är det nog lill-julafton. Nysnö på marken, risgrynsgröt och rostad macka till frukost och en make som ropar “Det är jul”. Man kan inte annat än få julkänslor. Det är ett tag kvar men jag passar på att njuta av denna känsla, den är ju så fantastisk. Det är som att bli barn på nytt;). Kanske är det den lill* skatten i magen som påverkar mig=). Jag har en känsla av att jularna framöver kommer bli helt fantastiska<3

Nu ska jag snart ta en promenad till Ica för att hämta ut ett paket och för att handla lite inför morgondagens träff med ett härligt gäng människor. Ja till och med ett paket får jag idag. Det är nog lill-julafton idag=)

Första snön HT 2013