Igår hade jag och två av mina närmsta vänner en heldag tillsammans. Den bjöd på mycket glädje, skratt, knasigheter och mjöl i stora mängder. Vi har väntat länge efter denna dag men eftersom det var jag som planerade den så tog det lite tid tills den blev av. Jag har nämligen förmågan att dra ut på saker och inte ta tag i dem. Jag är väldigt glad att en viss granne sparkade mig i baken ett antal gånger, tack;).

Dagen började klockan åtta hos ett par vänner till mig. Vi fick lite fika och så gick vi ned till en källare där en bagarmaskin stod och väntade på oss.

Degen stod och jäste en timma. och under denna timme hann degen jäsa över alla kanter och ut på golvet. Vi räddade det mesta och efter detta var det dags att bege sig mot nästa stopp. Bilnycklarna låste jag dock in i bilen med den galna degen. Jag skulle fota Emmeli och la nycklarna i bagageluckan under tiden och under den stunden hann Cecilia stänga luckan. Som tur var kom våra män till undsättning.

Med en nyckel rikare kunde vi äntligen bege oss mot BAGARSTUGAN. Väl framme gick det som smort (förutom att degbunken råkade väta en gång). Vi kavlade, naggade, borstade och gräddade. Det blev totalt 54 bröd som vi delade på 3 så nu är våra frysar fulla med gott bröd som bara väntar på att få tinas och smöras. Vi ska försöka att inte äta upp allt på en gång;)