Mitt liv är så spännande. Om tio veckor ,mer eller mindre, kommer jag få träffa mitt och Emils barn. Jag är verkligen den lyckligaste, ja nu får jag väl säga kvinnan, i världen. Atta vara gravid i nio månader är länge men jag är väldigt tacksam för dem. Man hinner i lugn och ro förbereda sig fysisk och mentalt inför den kommande uppgiften. Det är också skönt att hinna fixa i hemmet och hinna köpa allt viktigt inför lill*ns ankomst.

Idag har jag suttit länge framför datorn och kollat babykläder. Det finns så mycket fint att klä sina barn i nuförtiden. Det är också kul att det finns så många olika stilar, det finns något för alla. Jag har ett favorit märke som jag kommer handla mycket av. Jag bara älskar märket Petit Bateau. kläderna är super söta<3. Hoppas vår lill* guldklimp kommer tycka om dem=)

petit_bateu_513dab9eddf2b335a83728aa