I veckan har jag , bakat, pysslat och donat inför en speciell händelse som igår gick av stapeln. Vid klockan tre igår ringde det på dörren och sju vackra kvinnor kom in genom dörren för att fira lilla familjen Henriksons lill* skatt. Jag bjöd på kakor som jag och underbara Cecilia stått och pysslat med, mina gäster hade med sig gåvor och vi pratade allmänt om att jag faktiskt ska bli mamma. Ni förstår säkert att det var en babyshower jag hade igår. Det är mer Amerikansk och inte så vanligt i Sverige men jag tänkte att det passar ju perfekt att få träffa sina väninnor och fira denna underbara händelse. Jag kan också säga att jag antagligen inte skulle orka eller hinna stå och baka så mycket när knytet redan är här=). Det var en fantastisk eftermiddag och jag är så otroligt glad att mina vänner ville fira med mig, ni betyder så otroligt mycket för mig<3.