Min kära underbara lilla familj, jag älskar er så. Tänk att jag är 23 år är gift har hund och nu väntar barn. Jag har hunnit med mycket under mina år, Allt har gått som på räls. Vissa tycker kanske att jag är ung men jag har alltid varit säker på min sak och då ser jag ingen anledning till att bromsa livet bara för att jag kanske skulle vara lite ung. Jag älskar min man så mycket och har från början varit säker på att det är honom som jag ska dela mitt liv med. Mina starka känslor för Emil är det som gjort mig mogen att skaffa barn. Med Emil är jag säker att jag klarar allt. Nu är snart min graviditet över och jag känner mig säkrare än någonsin. Detta är bara så rätt. Om 4 veckor och en dag, mer eller mindre, så består vår lilla familj av en mamma, en pappa, en baby och en hund. Mitt hjärta svämmar över av kärlek<3

För några månader sedan tog vår kära vän Cecilia så fina foton på oss som jag tänkte att ni nu skulle få se. De är så fina och vi är så tacksamma för att Cecilia ville hjälpa oss föreviga denna graviditet.