I år firade jag och Emil julafton på ett annorlunda sätt. Eftersom det är så kort kvar till BF så valde vi att stanna här uppe ifall förlossningen skulle sätta fart. Det är inte heller så roligt att sitta och åka 120 mil hög-gravid. Vi firade alltså vår julafton här uppe i Piteå med våra fantastiska vänner som bjudit hem oss till sig.

På förmiddagen var vi hos Lina och Rikard för att umgås och äta dopp i grytan. Jag har aldrig ätit detta förut på Norrländskt vis och jag måste då säga att det var en mycket positiv upplevelse. Tunnbröd doppat i skinkspad som man sedan äter tillsammans med julskinka och senap smakade helt fantastiskt.

På eftermiddagen begav vi oss till familjen Berggren. Där kollade vi på kalle Anka, Karl-Bertil Jonssons jul, åt julbord, delade klappar och så fick vi så klart träffa Tomten. Att träffa jultomten var det lille Elis uppskattade mest, eller? Haha, han verkade lite förskräckt men han tog det ändå väldigt bra;). Det var så roligt att få fira jul med ett barn, det blev en annan stämning, som när man själv var barn. Jag är så tacksam för alla vänner som omger oss och bryr sig om oss. Tack vare våra vänner blev vår jul den bästa på länge=).