Även nyår firade jag och Emil här uppe i Piteå men denna storhelg var vi bara lill-familjen. Vi vågade inte boka upp oss ifall det skulle sätta igång. Kändes taskigt att bjuda hem folk och sedan inte kunna ta emot dem;). Det är ovanligt att fira det nya året välkommet utan vänner men jag måste då säga att vi hade det jätte mysigt. Vi åt Entrecote som Emil tillagade så gott och till detta blev det potatisgratäng och en god svampsås gjord av trattkantareller. Efter maten spelade vi spel, bland annat ett som heter “spank the monkey”. Jag måste då säga att jag var hur dålig som helst, Emil vann alla gånger=P. Däremot klådde jag honom i Yatzy;). Vid tolvslaget hälsade vi år 2014 välkommet genom att skjuta några fina raketer. Det är något som man måste göra när man är en Henriksons, det går inte att välja bort;). Detta nyår firades på ett annorlunda vis men det var skönt att bara vara vi. Vem vet när vi får vara det nästa gång?

Hur hade ni det? Hur firade ni?