Under mellandagarna hade jag och Emil besök av våra föräldrar och min syster. Man kan säga att det blev trångt med 7 personer i en 63 kvadratmeter stor lägenhet. Som tur var fick vi låna grannarnas lägenhet så att vi i alla fall kunde sova utan att vara på varandra, tack kära ni=D. Under dagarna åt vi god mat, pratade om den lill* i magen, shoppade på mellandags-rean, kollade på film och umgicks. Det vi gjorde mest var nog att äta men vem tackar nej till det;)? Vi åt bland annat tjälknul och kalkon, mums. Vi gjorde rejäla kok så att vi kunde frysa in lite mat. Skönt att ha sedan när bebisen bestämmer sig för att titta ut=). Tänk vad fantastiskt det är att våra familjer kan samlas på detta sätt och trivas så bra i varandras sällskap, det är vi verkligen tacksamma för. Det gjorde lite ont i hjärtat både på oss och våra familjer när de skulle åka. Vår lille skatt föds snart och de är så långt borta. Det är tråkigt för jag vet hur mycket det ger att ha sina mor- och farföräldrar nära<3