igår var det en super härlig dag (förutom min dumma snuva). Vi vaknade sent som vanligt, åt frukost och kort efter det lunch. Jo matvanorna blir lite konstiga när man går upp sent men det är också skönt att sova ut. Anledningen till att vi går upp så sent är att vi har svårt att somna på kvällarna. Vi ligger och tänker och tänker på alla möjliga saker. För mig är det ganska ovanligt men jag tänker att det är ganska normalt att göra det när förlossningen kan sätta igång när som helst;). Hur som helst. Efter frukosten åkte vi en sväng ner till stan. Jag hade sett att Madame filur hade 30% rea på lampor och lamphattar. Under jul har jag blivit väldigt förtjust med alla fina lampor i fönstren så jag välkomnar den nya inköpta lampan med glädje.

DSC_0007

På kvällen åt vi grillat, ja ni läste rätt. När det inte finns någon snö eller kyla så kan man göra detta till och med i Januari;). Maten blev väldigt god. Min Emil är ju så duktig på att grilla;). Efter maten kom vår kära granne upp och vi spelade Yatzi, pratade barn och åt fryst mango tills vi storknade. Ja, vi hade en mycket trevlig kväll som ni säkert förstår=).