Igår natt hade vi en ganska tuff natt här hemma hos lilla familjen Henrikson men den natten som var har varit helt fantastisk. I natt vaknade lillan bara två gånger en gång vid klockan tre och en gång vid klockan sex. Sedan gjorde vi morgon vid halv tio=). Ja vi har då tur att hon är så snäll och vi får hoppas att det håller i sig=).

När jag och Malva hade vår första vakna timma tillsammans passade jag på att ta liten foton med mitt nya objektiv=D. Jag ville testa att ta kort när det var lite mörkare, det är väldigt fint men det är grymt svårt. Jag la Malva i sängen när hon somnat och riktade en lampa med varmt ljus mot hennes ena ansiktshalva så att den ena sidan blev skuggad. Roligt att testa detta men hon verkade inte alltid uppskatta lampan;). Nä nu ska jag gå och vara lite social, vi har nämligen en gäst på besök, våran härliga Pontus=).

DSC_0228