Idag blir hjärtat en månad gammal och det firar vi med ett Hipp Hipp Hurra. Det känns som att en månad är jätte mycket men när jag tänker efter så är det egentligen inte det. Det känns som att Malva alltid varit hos oss och det är antagligen anledningen till att det känns som det gått så lång tid. Förutom att fylla en månad så har Malva nu också varit på månadskontrollen. Där konstaterades att hon blivit 6 cm längre och gått upp 800g. Det är inte klokt vad hon växer, kanske satsar hon på att bli en modell på riktigt;). Hur som helst så låg hon på normalkurva förutom längden där hon är lite längre än normalt, vad nu det innebär=). Hennes blick är också bra då hon fäster ögonkontakt och följer föremål med  blicken=). Jag är så stolt över min lilla góbit<3.

1903501_10152155590006072_2121300083_n-2