Idag klockan 08,31 Blev Malva tre månader. Tänk vad tiden går fort och tänk vad de små utvecklas fort. På dessa tre månader har Malva börjat le, skratta, fästa blicken, jollra, hon har vuxit minst tio cm, gått upp minst 1,5 kg och varit med på sin första konsert. Jag blir så stolt över vår dotter och glad för att hon växer och utvecklas. Först tyckte jag det var jobbigt när folk sa åt mig att den första tiden går så fort och att man ska passa på att njuta. Då blev jag så stressad och önskade bara att Malva alltid skulle förbli en liten baby. Nu är jag bara glad att hon växer och utvecklas, det är så roligt satt se. Det är också underbart för nu får vi respons när vi leker och pratar med henne. När vi säger något så jollrar hon tillbaka med sina gulliga små ljud. Det är så underbart att se dig växa älskade barn.

DSC_0344-2

Foto: Eleonor Henrikson