Idag har jag och Malva varit på tre-månaders kontrollen. Denna kontroll var inte den roligaste vi varit på. Stackars Malva lämnade BVC med ett plåster på varje lår. Men innan jag berättar mer om det kan jag stolt berätta att Malva nu är 60,5 cm lång och väger 5810g. Våran lilla skatt växer så det knakar och det är vi mycket glada för. Nu ska jag berätta för er om plåstren. Anledningen till dessa beror på tre-månaders vaccinationen. Stackars Malva var helt ovetandes. Hon skrattade och pratade med sköterskan och helt plötsligt fick hon ett stick i varje lår. Hennes fina skratt övergick till ett skrik. Som tur är så lugnade hon sig snabbt när hon fick se de fina fjärilarna i taket.

Innan vi gick sa sköterskan att vaccinet kan ge biverkningar så som feber och ont.  Malva blev så klart röd och svullen där de stack henne. Hon har haft ont vilket vi blivit varse om. Hennes läpparna har darrade, tårarna runnit, hon har skakat och skrikigt. Stakars lilla barn, det har gjort så ont i mammas hjärta att se. Tur att Emil varit hemma. Han klarade denna del mycket bättre än mig. Han är en riktig klippa.

DSC_0128 20.28.33