Idag har familjerna Henrikson och Berggren haft en riktig ute-i-naturen-dag. Det var visserligen inte precis hela dagen men om man kollar på mitt ansikte så skulle man kunna tro det. Också denna dag har bjudit på strålande solsken så nu är mina kinder härligt rödmosiga. Familjerna H och B planerade tidigt i veckan att denna söndag var en korv-grillar-dag. Och oj vad rätt vi hade, det hade inte kunnat vara bättre. Mannen i familjen B uttryckte sig så bra idag. Han sa “tänk hur bra korv smakar när man är ute”. Det stämmer så bra. Allt smakar så mycket bättre ute så nu planerar jag att köpa ett par mattermosar så att vi kan gå på picknick lite oftare.

DSC_0132Här har vi lilla familjen Berggren. Vi träffades för fyra år sedan när vi började på musikhögskolan. Första träffen var hemma hos er när ni bodde på finankars. Jag kom ihåg att Mattias hade bjudit med oss till er på hemgrupp. Detta blev starten på en mycket fin vänskap.

DSC_0130

Den yngste i familjen Berggren är en riktig guldklimp. Denna guldklimp har vi känt sparka i mamma Johannas mage, vi har sett honom fylla ett år och idag fick vi se honom vara ute och gå med Maja-hunden. Tänk att vi har fått vara med sedan du låg i magen.