I Tisdags packade jag in mig själv, Malva och Maja i bilen och körde ned till Örnsköldsvik för att fira Valborg och första Maj hos mina föräldrar. Jag var ganska nervös för att köra själv men det gick bra. Malva sov hela vägen och Maja-hunden mådde hyfsat bra under resa. Hon är åksjuk och tycker inte alls om att åka bil.

Gårdagen som här kallas sista i fjärde bjöd på snö och en härlig gospelkonsert med fantastiskt duktiga musiker. Efteråt tändes brasas och så sköts det raketer. Det missade jag tyvärr eftersom det var så sent. Nu för tiden är det bäst att gå och lägga sig tidigt eftersom man aldrig vet hur mycket man kommer få sova under natten. Natten som var blev förvånansvärt bra. Lilla Malva vaknade bara två gånger och hon sov till klockan nio.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Pappa lagade god mat och i kväll har vi varit ute på en liten springtur. Nu ska jag gå och sova så att jag orkar med morgondagen. Då vankas det shopping på stán.

DSC_0075-2