Nu sitter jag här i sängen med en sovande bebis tätt intill. Mamma, pappa, jag och dottern har varit på stán hela dagen vilket tagit musten ur både mig och Malva. Jag hade verkligen sett fram emot denna shoppingrunda. Jag hade nämligen planerat att unna mig själv lite saker. Detta blev dock inte fallet. Hem kom jag med endast två doftpåsar. Efter bara några timmar blev jag så trött och då var det bara jobbigt att gå i affärer. Att vara småbarnsförälder innebär att orken inte alltid är på topp, det är den sällan. Detta är bara något man måste acceptera. Det kommer vara stökigt hemma, maten blir oftast lättlagad och man orkar inte gå på stán lika länge som man gjort tidigare. Det kanske inte blev så mycket “lyx” idag under shoppingrundan men nu ska jag i alla fall lyxa till det och få mig en lång natt med förhoppningsvis mycket sömn.

DSC_0046