Igår blev Malva fyra månader gammal. Dagen till ära fick Malva sin första smakportion. Jag hade sett fram emot att få se henne äta något som inte är i rinnande form och som inte smakar mjölk. Jag hade hoppats på många roliga miner och och lite fräsandes men icke, det bjöd hon inte på. Egentligen var väl det bra. Bättre att hon tycker om maten så vi slipper kämpa när det är dags för de större portionerna. På ett sätt längtar jag tills hon börjar äta mer fast föda. Malva har varit lite besvärlig den senaste tiden när hon ammar. Hon blir arg och börjar skrika efter bara några minuter vid bröstet. Det tär på mig ganska mycket när det inte fungerar som det ska. Vi får hoppas att det blir bättre. Jag vill trots allt amma så länge jag kan. Malva får ut så mycket av det på många sätt och jag tycker det är mysigt när Malva kommit till ro.