För en vecka sedan blev jag så sugen på att fota Malva igen. Jag har kameran framme hela tiden för att fånga de där speciella stunderna men häromdagen var det inte stunden i sig jag ville fånga utan hennes vackra ansikte. Det var efter vår middagslur som jag fixade vår lilla fotohörna. Malva är alltid på bäst humör efter någon timmes sömn och det var hon också denna gång. Tur var väll det eftersom jag fotade henne liggandes på mage. Hon tycker för det mesta att det är pest och pina. Hon gör det nämligen bara när hon ska träna. Mamma och pappa är riktigt taskiga när de vill att dottern sin ska träna nacken och att vända på sig. I vanliga fall brukar Malva börja gnälla efter 5 minuter denna gång höll hon sig glad i 20 minuter. Faktiskt så fick jag några fina leenden också som fastnade på kort. Ett av de fotona får ni se om någon dag tillsammans med andra fina kort.

DSC_0070

Hon är så vacker min lilla ängel