När Malva var bara några veckor gammal beslutade jag och Emil att under våren ha en examenskonsert för att avsluta våra instrumentkurser. När vi beslutade att genomföra projektet hade vi ingen aning om hur det skulle gå att genomföra det med ett nytillskott till familjen.Det vi funderade över mest var hur det skulle gå att repa. Nu, med bara en vecka till konsert, kan vi konstatera att allt gått jätte bra. Malva har för det mesta sovit i barnvagnen med sina rosa hörselkåpor över öronen. Idag satt hon i babybjörnen och var fullt upptagen med att spana in alla musiker. Allra mest tyckte hon om att kolla på sin stiliga pappa som är så duktig på att spela gitarr.

Jag tror att Malva kommer bli en liten musiker, tror inte ni också det? Hon har ju redan varit med i replokalen flera gånger. Idag sjöng hon till och med i mammas mick.