Innan jag berättar om natten så måste jag bara tacka mina underbara klasskamrater för gårdagens grillstund. Vi är verkligen ett gäng med sjukt trevliga och duktiga musiker. Jag är så glad att just ni kom in på musiklärarutbildningen år 2010.

Nu till den där natten som varit. Ni kanske tror att jag ska klaga och säga ” detta var den värsta natten på länge”. Faktiskt, så var den precis tvärtom. Den var helt fantastiskt. Lillan somnade igår vid klockan tio och sedan sov hon HELA natten. Tänk, det var hennes första hela natt. Hon sov till och med längre än oss. Detta är jag väldigt glad för. Hon låg nämligen och pratade i sömnen och det hade jag verkligen inte velat missa. Det var så sött.

Cecilia photoshoot

Tack Cecilia Lundmark att du ville ta lite kort på mig och Malva igår under festligheterna. Du är inte bara en grym musiker och körledare. Du är också grym på att fota<3